Bekijk onze services

Graftermeerstraat 34, 2131 AC Hoofddorp

Vakantiecheck

Topspace

Voor huren van dakkoffers en dakdragers kunt u ook terecht bij Garage R. Biesheuvel. Hoofddorp is dichtbij voor huurders in de plaatsen Aalsmeer, Hillegom, Lisse, Heemstede en Nieuw-Vennep.

 

 

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

 

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren wij onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Inbouwservice

Klaar terwijl u wacht!

U kunt bij ons voor bijvoorbeeld kleine reparaties, klein onderhoud of bandenwissel ook een wachtafspraak maken. Wij zetten graag een kop koffie of thee voor u en ondertussen bieden wij de gelegenheid om op uw gemak door een ruime keuze tijdschriften te bladeren.

Ruitenwisser

A•Glas Autoruitherstel

Bij het herstel van autoruitschade is de kwaliteit van groot belang. Ook daarom doen wij dit in eigen beheer als A•Glas Autoruitschade Biesheuvel Hoofddorp! Voor een aantal leasemaatschappijen en veel verzekeringsmaatschappijen zijn wij uw voorkeursreparateur.

APK

APK

De verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK) is er in eerste instantie voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. De keurmeester controleert een aantal vitale punten van uw auto, zoals de remmen, wielophanging, banden verlichting en de schokdempers.

Garantie

Actie

Gratis airco controle – Garage R. Biesheuvel heeft alle apparatuur in huis om ook uw airco te onderhouden en repareren.
Heeft een klacht met uw airco of wilt de installatie laten nazien of deze nog correct werkt?

Dit vinden onze klanten